Hypnotherapie Breda

Hypnotherapie Breda - Therapeut Jolande

Hypnotherapie

Hypnotherapie kan ingezet worden bij problemen met angst, zelfvertrouwen, slapeloosheid, stressklachten maar ook bij pijnklachten, verslavingen of trauma gerelateerde klachten.

Hypnotherapie is dus geschikt bij lichamelijke of psychische klachten en kan helpen om klachten te sterk te verminderen of te laten verdwijnen.


Hypnotherapie

Een diepere ontspanning

Je gaat bij hypnotherapie in een lichte trance staat die voor een diepere ontspanning zorgt en waarbij er meer toegang is tot het onderbewuste deel van onze psyche. Hierdoor kunnen er herinneringen vrij gemaakt worden die geblokkeerd liggen of overtuigingen die belemmerend werken kunnen hier opgespoord worden.

In mijn praktijk kunnen we hypnotherapeutische interventies toepassen indien dit behulpzaam kan zijn bij het oplossen van angst, stress of problemen met zelfbeeld, zelfvertrouwen, assertiviteit, slapeloosheid of oude pijnlijke ervaringen uit het verleden.

Na de intake wordt samen met jou gekeken of hypnotherapie een methode kan zijn die geschikt is voor de behandeling van je klachten.

Wil je graag hypnotherapie? Neem dan contact op.

Jolande Rommens-Musquetier
Geregistreerd bij NFG en RBCZ

Neem contact opIk sta ook geregistreerd op Hypnotherapeuten.org


Therapie Breda
Jolande Rommens-Musquetier is gediplomeerd psychosociaal counselor en therapeut met praktijk in Breda. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.

Ervaringen van cliënten
Ik ben erg tevreden. Vanaf de eerste sessie voelde het erg veilig en vertrouwd om alles te vertellen.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie breda Therapie Breda
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 6 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nfg-rbcz
Top